2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Hűha! Letartóztatták az ápolót, aki a beteg lábujjait szopogatta

Egy Fort Myers-i kórházban hétfőn este 11-kor az egyik beteg azt érezte, hogy valaki hozzáért a jobb lábához. Azt feltételezte, hogy a nővér ellenőrzi rajta a duzzanatot, de aztán megint megérintették, majd harmadszorra is, de akkor már úgy, hogy valamit érzett is a lábujjai között.

Az ápoló a lábujjait szopogatta.

Erre a beteg már felkapta a fejét, és azt látta, ahogy az ápoló, a 23 éves Frantz Beldorin ott térdel az ágynál, és a lábfeje fölé hajol. A beteg elrántotta a lábát, Beldorin pedig visszahuppant a székébe, ugyanis ő volt a felvigyázója a szoba egyik másik betegének, akinél attól tartottak, hogy meglóghat – írta a New York Post.

Később Beldorin megkérdezte a pácienst, hogy minden rendben-e, mire ő a kérte az ügyeletvezető nővért, akinek jelentette az esetet. A biztonságiak mentek az ápolóért, majd a rendőrök, akik le is tartóztatták egy 65 éves vagy annál idősebb ember ellen elkövetett testi sértés miatt. 1500 dollár óvadékmegfizetése ellenében szabadulhatna csak.

További híreink

“Zsidó-keresztény értékek és életfelfogás” miatt vétózta az Orbán-kormány Izrael tűzszünetre történő felszólítását

Irányi Dániel

Karanténba zárhatják az oltatlanokat Ausztriában

Faragó Dániel

Bemutatták a Mi Hazánk budapesti elnökét és programját

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben