18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

“Igazságot Magyarországnak” – a Mi Hazánk feljelentést tett a gyanús végrehajtói diplomák ügyében

A Mi Hazánk Mozgalom megbuktatta a végrehajtó maffiát, amelynek szálai egyenesen a kormányig érnek, de a nyomozást folytatva egyre súlyosabb bűncselekmények gyanúi merülnek fel. Két, egymástól független informátorunk egybehangzó állítása szerint a Pécsi Tudományegyetemen több végrehajtó is úgy szerezhetett jogi diplomát, hogy azért nem teljesítették az előírt vizsgakövetelményeket, vagyis könnyített feltételekkel vagy akár pénzért sikerült megszerezniük azt. 

Felkerestük a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánját, Dr. habil. Fábián Adriánt, aki elismerte, hogy többször is érdeklődött nála Völner Pál, a korrupciós ügybe belebukott fideszes államtitkár, hogy a hozzájuk járó végrehajtóknak van-e esélye lediplomázni. A dékán, aki barátjaként beszélt az előzetes letartóztatásban ülő Schadl Györgyről, azt is elismerte, hogy a végrehajtók könnyítve szerezhettek diplomát a pécsi egyetemen, de azt tagadta, hogy ő pénzt kapott volna ezért. A dékán az egyéni tanrendet említette “könnyítésként”, de ez a lehetőség csak a melegágya lehet a korrupciónak, mivel itt az oktató és a vizsgáztató külön megbeszélés alapján bonyolíthatja le a vizsgát, akár négyszemközt.

A Mi Hazánk Mozgalom ezért feljelentést tett hivatali visszaélés gyanúja miatt, mivel vérlázító és felháborító az, hogy a nemzet sanyargatásából élő végrehajtók nem csak több száz milliós kenőpénzeket osztogtnak a biztos luxuséletük megalapozásáért, de a gyanú szerint nem riadnak vissza egy egyetemi diploma, tudás nelküli megszerzésétől vagy akár annak megvételétől sem! Annak ellenére, hogy egyes végrehajtók már odáig merészkedtek, hogy álnéven fenyegetik politikusainkat, a Mi Hazánk folytatja a harcot a végrehajtó maffia összes érdekeltségének felszámolásáig

-írja közleményében dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

Dózsa György úti baleset – Letartóztatásban marad M. Richárd

Kemény János

A Mi Hazánk adómentességet kér a kisvállalkozások számára a lezárások idején

Kemény János

Ezer forintért vert fejbe téglával egy kislányt a drogos Tiszavasváriban

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen