2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Jakab Péter megfenyegette szövetségeseit

Az előválasztás eredményei sajátos kábítószerként hatnak a szereplőkre. Annyira betéptek, hogy mindannyian győztesnek képzelik magukat.

Még a legnagyobb vesztes, Jakab Péter is. Ő az, aki mindenáron ragaszkodik saját magához. A túlélése érdekében mindent bevet, még fenyegetőzik is az elmúlt hónapokban az abszurd politikai szerepjátékba beleőszült és belefogyott már majdnem ex-pártelnök.

Tegnap éppen a vele egy akolban lévő szövetségeseit fenyegette meg. Finoman, burkoltan, de jól érthetően. A könnyeivel küszködve lényegében azt mondta, hogy a vidéki ellenzéki szavazókra gyakorolt mágikus jakabi hatás nélkül Gyurcsányék nem tudnak nyerni, vagyis ő nélkülözhetetlen.

Tudjuk, hogy a provokáció az osztályharc része, nemcsak kifelé, de befelé is. Gond egy szál se, Feri bácsi majd észhez téríti.

A tény azonban még tény marad: a Jobbik jobboldalon hiteltelen, baloldalon felesleges és rendszeridegen.

Másként fogalmazva a politikai nemátalakító műtétbe a beteg belehalt

írja Facebook bejegyzésében Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Folytatódik a Jobbik szétesése

Avar Álmos

Vietnámban 12 év börtönre ítéltek egy kormánykritikus írót

Varga Lilla

Macron arabul tanítaná a francia diákokat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben