0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Jászberény és Budai Lóránt, kifogyhatatlan téma

Oké, akkor lássuk, mi a valódi története Budai Lórántnak és a városi hitelfelvételnek. Már csak azért is, mert a jobbikos-komcsi koalíció megpróbálja a kormányra és Pócs Jánosra tolni a történetet, mintha nem ők, Budai, Gedei, Balogh hazudoztak volna itt összevissza heteken keresztül..

  1. Budai Lóránt kifejti a kampányban, hogy nem kell hitelfelvétel, bár a fideszesek szerint igen. A jászberényiek meg elhiszik, hogy ha Budaiék győznek, nem lesz hitelfelvétel, hogy más forrásból is lehet finanszírozni a fejlesztéseket (azt persze, hogy honnan szereznének pénzt, Budaiék már akkor sem mondták meg).
  2. Budaiék győznek, és gyakorlatilag azonnal közlik, hogy üres a város kasszája, meg hogy hatalmas hiányokat találtak. Ami persze, vicc, de jól hangzik. Ugyanezt csinálják egyébként országszerte, mert az ellenzéki pártok kasszáját városi, önkormányzati pénzekből akarják feltölteni.
  3. Mindezt azért teszik, hogy valamilyen indokot tudjanak adni arra, miért mennek szembe a saját kampányszövegükkel, amivel telehazudták a várost, és amit beetettek az emberekkel.
    “Gyorsan kiderült, hogy üres a kassza, és a fejlesztéseket nem tudjuk más forrásból megvalósítani, csak hitel, külső forrás bevonásával. A korábbi városvezetés úgy indította el ezeket a fejlesztéseket, hogy nem tudták, hogyan fejezik majd be – mutatott rá Budai Lóránt.” (forrás: szoljon.hu)

Ez azért hazugság, mert pontosan tudták, hogy a fejlesztéseket hitelből hajtanák végre Szabó Tamásék. Akkor teljes erővel támadták azt, amiért most kuncsorognak. De pár hete sem számított az igazság, csak az áhított győzelem. Úgy gondolták, hogy demagóg módon felszítják a hangulatot (ez, sajnos, sikerült is…) Aztán mindent vissza, felülnek a Fidesz mellé a bakra, és úgy tesznek, mintha soha nem mondták volna, hogy nem, nem kell hitelfelvétel.

  1. Budaiék most megpróbálják a kormányra és Pócsra tolni az egész sztorit, ami nevetséges, hiszen Pócs még úgy is kijárt egy csomó pénzt (700 milliót!!!!) Jászberénynek, hogy ellenzéki kézbe került a város. Hasonló esetben Budaiék megtették volna? És már csak egyetlen kérdésünk maradt: most, hogy elakadnak a fejlesztések, hogy a város nem jut pénzhez, most mi lesz? Hogyan és honnan finanszírozzák a várost Budaiék?

Tartunk tőle, hogy ez csak a kezdet. De hogy mindenért Pócs János és a kormány lesz a felelős, amit Budaiék képtelenek megoldani maguktól, arra mérget veszünk.

Jászberény, ébresztő!!!

Átvertek benneteket, már pár hét után hazudnak nektek a saját választási ígéreteikről is!

Forrás: Jász Detektív Fb oldal

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

A Jobbik felvette Gálvölgyi Jánost?

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben