21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

“Jó lesz az így tesó”: rendszám nélkül közlekedett és balesetet szenvedett

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves kazári lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a személygépkocsival közlekedő fiatalkorú 2020. május 17-én 13 óra körül szenvedett anyagi káros közúti közlekedési balesetet Salgótarján belterületén. A rendőrök megállapították, hogy a fiú a járművel a balesetet megelőzően hatósági jelzés nélkül közlekedett a megyeszékhely belterületén.

A fiatalkorút a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Az anyagi káros közúti közlekedési baleset kapcsán a rendőrkapitányság igazgatásrendészeti osztálya folytat eljárást.

Elemi.hu

További híreink

Mire figyeljünk, ha kutyával utazunk?

Irányi Dániel

Életveszélyes ütést kapott egy férfi, aki nem adott cigarettát egy kéregetőnek

Dunai Tibor

A “fiatalok” vascsővel gyilkolták meg az idős bácsit

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen