3 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Katalizátorgyűjtő “fiatalokat” fogott a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás bűntett gyanúja miatt B. József és R. Kristóf ellen. A rendőrök a két 20 éves fiatalt 2021. február 23-án délelőtt érték tetten, amikor a IV. kerületi Rózsa utcában próbálták meg kivágni egy parkoló autó katalizátorát.

A rendőrök a helyszínen lefoglalták a bűncselekmény elkövetésekor használt autót, a lopáshoz használt eszközöket, valamint egy gáz- és riasztófegyvert is.

Az elfogott fiatalok tartózkodási helyén a rendőrök lefoglaltak további 42 katalizátort; azt még vizsgálják, hogy ezek honnan származnak.

Az újpesti nyomozók azonosították a két feltételezett elkövető harmadik társát, a 43 éves M. Istvánt is. A három férfit a BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

police.hu

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Alig két hete lépett át a DK-ba, már Gyurcsánnyal egyeztet az újpesti polgármester

Magyar Jelen

Nem volt hajlandó vonaglani a Pride-on, meg is bukott a Momentum polgármestere

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben