15.8 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Késsel akarta elvágni iskolatársa torkát – tényleg nincsenek no-go zónák hazánkban?

Hány késelés és késelési kísérlet kell ahhoz, hogy a kormány belássa végre, az ország egyes települései élhetetlenné váltak? Olyan szubkulturális közegek jöttek létre, ahol szokássá vált kést hordani és használni. Legutóbb a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaharkányban az utcán támadta meg iskolatársát késsel egy fiatal azért, mert focizás közben összeütköztek.

A Mi Hazánk reméli, hogy a bíróság példát statuál az ügyben és a hatóságok vizsgálni fogják az elkövető szüleinek felelősségét is.
Az olyan családban, ahol egy gyermek ilyen súlyú bűncselekményt követ el, nem megfelelő a szülői háttér, a szülői példamutatás.
A Mi Hazánk a Büntető Törvénykönyv szigorítására és a no-go zónák felszámolására irányuló törvényjavaslatokat fog benyújtani az Országgyűlésben, melyek támogatását elvárjuk a kormánytól, amely így megmutathatja, hogy valóban fontos számára a közrend és a közbiztonság – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Szabadon engedte a bíróság az egyik Deák téri támadót

Irányi Dániel

A Mi Hazánk adómentességet kér a kisvállalkozások számára a lezárások idején

Kemény János

Szigorítás a Parlamentben, durvább büntetések, könnyebb kitiltások

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen