0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Késsel rabolt ki egy állateledel-boltot egy férfi Újpesten

Egy IV. kerületi állateledel-üzletet raboltak ki 2020. november 28-án délután. A tettes késsel fenyegetőzött, majd kimarkolta a kassza tartalmát, és elmenekült. Az eladónő nem sérült meg.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A feltételezett elkövetőt a rendőrök december 13-án fogták el egy újpesti áruházban. Kiderült, hogy a hasonló bűncselekmények miatt korábban büntetett férfit lopás miatt is körözték, a BRFK adatai szerint a XX. kerületben letépte egy nő táskáját. A 42 éves V. Lajost rablás bűntett megalapozott gyanújával vették őrizetbe, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.

police.hu

 

További híreink

Egy anyára és két gyerekére támadt rá egy kutya Csepelen

Dunai Tibor

Szakvélemény igazolja Donáth László szexuális zaklatását

Dunai Tibor

Szegeden megpróbáltak kirabolni egy postát (+galéria)

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen