19.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Késsel rabolt ki egy állateledel-boltot egy férfi Újpesten

Egy IV. kerületi állateledel-üzletet raboltak ki 2020. november 28-án délután. A tettes késsel fenyegetőzött, majd kimarkolta a kassza tartalmát, és elmenekült. Az eladónő nem sérült meg.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A feltételezett elkövetőt a rendőrök december 13-án fogták el egy újpesti áruházban. Kiderült, hogy a hasonló bűncselekmények miatt korábban büntetett férfit lopás miatt is körözték, a BRFK adatai szerint a XX. kerületben letépte egy nő táskáját. A 42 éves V. Lajost rablás bűntett megalapozott gyanújával vették őrizetbe, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.

police.hu

 

További híreink

Letartóztattak egy Fejér megyei férfit, aki megerőszakolta hétéves lányát

Faragó Dániel

Egy tábla, nem tábla. Kétszer fogták el az ittas sofőrt Pápán

Varga Lilla

Budapesten dílerkedett a nigériai banda

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen