5 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Két férfi, több mobiltelefon, két lopás Miskolcon. A rendőrség keresi őket – fotók

A rendőrség hivatalos honlapján tette közzé felhívásait és a lakosság segítségét kéri a két elkövető megtalálásában. 

Első számú eset.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/3549/2020. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2020. augusztus 19-én 18 óra körül egy miskolci áruházban eltulajdonította egy vásárló pénztári pultra helyezett mobiltelefonját.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a felvételeken látható férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám.

Második számú eset.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/3246/2020. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2020. július 28-án 18 óra körül egy miskolci áruházból eltulajdonított három mobiltelefont.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a felvételeken látható férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám.

(Forrás és fotók: police.hu)

További híreink

A jól öltözött nő beszaladt és ellopta a kézfertőtlenítőt a patikából

Szabó Norbert

Négy ügyben nyomoznak koronavírussal kapcsolatban, mert álhíreket tettek közzé

Kiss Albert

Elkötötte a buszt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben