21.9 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

Két szatyor kutyát találtak az út szélén Miskolctapolcán

A négylábúak befogadót vagy végleges gazdit keresnek – írja a ma.hu.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) Facebook-oldalára töltötték fel a képet a kiskutyákról. Mint írta a posztoló, Miskolctapolca Gyermekvárosi részével szemben, a Kőhíd utáni utcánál kiskutyákat találtak 2 szatyorba kitéve. Összesen 9 pici életről van szó. “Aki tud, segítsen, akár ideiglenes befogadással” – hívták fel a figyelmet a kicsikre.

Ideiglenes otthonuk már van

Hála az égnek,angyali segítség érkezett Puskás Ildikó személyében, a Miskolci Második Esély Állatmentő Alapítványtól! – írta a kölyköket megtaláló hölgy a Facebookon. Mint írta, ennek köszönhetően gyorsan sikerült ideiglenes befogadót találni a picuriknak, amíg nem lesznek gazdisok.

(ma.hu)

További híreink

Mesekönyv után jön a leszbikus websorozat

Gabay Dorka

Közleményt adott ki a fertőzött szegedi rektor

Dunai Tibor

Ne a végrehajtókat védje a kormány, tényleges gazdasági könnyítést az adósoknak, hitelkárosultaknak!

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben