7.1 C
Budapest
2021. április 12., hétfő
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Kíméletlenül bánt egy kisfiúval a játszótéren egy román férfi Vajdahunyadon

A szemtanúk hívták ki a mentőt kisfiúhoz, míg a rendőrök őrizetbe vették az időközben saját gyerekét is bántó férfit. Szó szerint a földhöz csapta a kisfiút a játszótéren az “apa”.

Huszonnégy órára őrizetbe vettek egy 29 éves férfit Vajdahunyadon, akit bántalmazással, családon belüli erőszakkal és rendzavarással gyanúsítanak, miután egy játszótéren nekirontott két gyereknek, 13 éves unokaöcsének és 7 éves kisfiának – írja a Főtér.ro hírportál.

A két gyerek játék közben összeszólalkozott, amin annyira feldühödött az “apa”, hogy gyakorlatilag a földhöz csapta mindkét gyereket. A jelenetet megörökítő szemtanú felvételén látszik, hogy az első kisfiú a csapódás következtében beveri a fejét, majd eszméletlen állapotba kerül. A férfi ügyet sem vetve rá elsétál, hogy közben a saját gyerekét is brutálisan megregulázza.

A rendőrséget vasárnap délután 15:50 körül értesítették az esetről, akik azonnal a helyszínre siettek. A 13 éves kisfiút mentővel szállították kórházba, ahol orvosi ellátást kapott. Állapotáról először azt közölték az orvosok, hogy nem súlyos, de a CT-vizsgálatból kiderült, nyakszirtsérülést szenvedett, ezért átszállították Temesvárra.

Az elkövető ellen büntetőeljárás indult, máris őrizetbe vették 24 órára, lesz ideje tehát elgondolkodni azon, hogy mit is tett.

További híreink

Felborult egy mentőautó Zuglóban

Dunai Tibor

Újabb “vakondjáratot” találtak Bács-Kiskun megyében

Varga Lilla

Könnygázzal és vízágyúval oszlatták Maliban az elnök lemondását követelő tüntetőket

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben