1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Kiskaput talált a közönség fogadásához a Londoni Dizájnmúzeum

Dizájnerek által csomagolt termékekkel és általuk berendezett művészi szupermarkettel játszotta ki a Nagy-Britanniában jelenleg érvényes szabályokat a Londoni Dizájnmúzeum. Így bár múzeumként május 17-ig nem fogadhatnak látogatót, alapvető élelmiszereket áruló dizájnszupermarketként megnyithatott az intézmény ajándéküzlete.

A különleges kiállításon a kiállított tárgyakat nemcsak megérinteni lehet, de azonnal meg is vásárolhatók. Az alapvető ellátáshoz tartozó termékeket, például rizst, kávét, maszkokat fiatal művészek tervezték, csomagolták.

Az ötnapos szupermarket-kiállítás vasárnapig látogatható, a termékek eladásából befolyó összeggel a művészeket és dizájnereket támogatja az intézmény.

Angliában a fitnesztermek, fodrászok és pubok már működhetnek. Tim Marlow múzeumigazgató szerint a kiállítás felteszi a kérdést, mi számít valójában az életben lényegesnek: “A kreativitás nem lényeges?”

(MTI)

További híreink

Egy komplett család verte agyon a férfit

Kiss Albert

Kirúgtak egy egyetemi tanárt, amiért levetítette az Othellót

Irányi Dániel

Venezuela egyetlen műholdja elveszett az űrben

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben