13.6 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Kórházigazgató: ha lesz negyedik hullám, elviszi a fél országot

Lecsengőben a harmadik hullám és a média által keltett pánikhangulat, nyitnak a teraszok, csökken az oltási kedv, a meleg napsütésben egyre kevesebben akarják maszkkal védeni magukat a friss levegőtől, a kormány zsarolásán tömegek háborodtak fel, így aztán elő kellett állni valamivel, amivel ismét rá lehet ijeszteni a népre. Az oltáspropagandisták szerencséjére “váratlanul” éppen most állt kamerák elé a székesfehérvári kórház főigazgatója, Bucsi László, hogy elmondja, “mind meghalunk”. Jobban mondva, “csak” a lakosság fele.

Bucsi László nem is titkolta, kiállásának egyik fő oka a rendkívül alacsony oltási kedv.

“7100 vakcinát kapott a székesfehérvári kórház szombaton, az oltásra regisztráltak száma azonban nem éri el a 3000-et sem”

– árulta el a főigazgató a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartott sajtótájékoztatóján.

Nincs igény a vakcinára, ennek pedig egyetlen “logikus” magyarázata van Bucsi szerint:

“az emberek nagy része még mindig nem tudja, hogy mi van”.

Hozzátette, Fejér megye olyan fertőzött, hogy csak na. Igaz, az elmúlt időszakban szignifikánsan csökkent a sürgősségire érkező betegek száma, így

talán kibírják a járványt a jelenlegi kapacitásokkal is, azonban tart a negyedik hullám várható erejétől.

A főigazgató hozzátette: Fehérváron a lélegeztetőgépre kapcsolt betegek 84 százaléka meghal, de vannak olyan intézmények is az országban, ahol ez az arány a 90-95 százalékot is eléri. A kórház vezetője azt állítja, jól látható (hol? – a szerk.), hogy egyre súlyosabbak a járvány hullámai. Úgy fogalmazott:

“a negyedik elviszi a fél országot, ha lesz”.

Ha már kellőképpen megijedtünk, nyugodjon is meg, hiszen az oltás megvéd még a mutáns mutánsának mutánsától is. Ahogyan Bucsi fogalmazott:

a helyzet egyetlen megoldása az oltás. Mindegy, hogy milyen vakcina. Segít a vakcina.

Ha hihetünk a média és a “szakértők” tavaly márciusa óta tartó folyamatos pánikkeltésének és “számmágiájának”, akkor mostanra kb. 3-4 millióan már meg is haltunk, erre jön még a “negyedik hullámban” a maradék fél ország. Ráadásul most a teraszok is nyitottak, ahol az emberek maszk nélkül, tömörülve iszogattak, így hátba berobban végre a magyar mutáns is, ne csak a brit kolóniáknak legyen vírusa…

Ennek kapcsán azonban óhatatlanul felmerül bennem a kérdés:

vajon a “szakértők”, celebek és politikusok mitől félnek jobban? Ha két hét múlva valóban berobban a járvány, vagy ha semmi sem történik, és meg kell magyarázniuk, hogy akkor mégis mi értelme volt az elmúlt egy évnek?

Irányi Dániel

Fotó: Youtube

További híreink

Toroczkai László feljelenti Sopronit a kettős kereszt miatt

Dunai Tibor

“Jézus szeret engem” felirat miatt vetette le az iskola a 9 éves lány arcmaszkját

Irányi Dániel

Függesszék fel a végrehajtásokat, kilakoltatásokat és a felmondott szerződésekből eredő fizetési kötelezettségeket!

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben