17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Kővel akart pénzt kivenni, a rendőrök elfogták a nőt

A rendőrök hamar azonosították, majd elfogták azt a nőt, aki egy kővel akart feltörni egy miskolci bankautomatát.

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított 2020. április 29-én 0 óra 30 perckor Miskolcon, egy belvárosi bankautomatát kővel, több alkalommal megdobált. A megrongált gépből a nőnek nem sikerült pénzt kivennie, így zsákmány nélkül elment a helyszínről.

A pénzintézet munkatársai a reggeli nyitáskor vették észre a rongálást, majd azonnal bejelentést tettek a hatóságnál. A rendőrök az ügyben beszerzett információk alapján hamar azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, akit a nyomozók 15 órakkor már gyanúsítottként hallgattak ki.

További híreink

A kisebbségi önkormányzat emberei nem szeretnék, ha tovább cikkezne erről az Elemi

Kemény János

Sörért törtek be

Kiss Albert

Gépkocsifeltörés-sorozatnak vetettek véget a józsefvárosi nyomozók (videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen