2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

Kunhalmi Ágnes szociális köztársaságot akar

Létre kell hozni a negyedik magyar köztársaságot, ha 2022-ben a köztársaságpárti ellenzék az MSZP-vel együtt kormányra jut – közölte az ellenzéki párt választmányi elnöke szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. 

Kunhalmi Ágnes a választmány ülése után tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az új magyar köztársaságnak nemcsak demokratikusnak, hanem szociálisnak is kell lennie – írja a hirado.hu

Az új köztársaság olyan elemeket tartalmazna, mint a gyermekközpontú oktatás, ahol a lexikális tudás mellett a képességek fejlesztésére is odafigyelnek, és a betegközpontú egészségügy, ahol korszerű európai gyógyítási módokat ajánlanak, és nemcsak a kifestésre koncentrálnak – ismertette.

Azóta terjed egy kép a legnagyobb közösségi portálon, íme:

A Kunhalmi Ágnesnek író személy vélhetően az 1943-ban létrejött Salói Köztársaságra, más néven Olasz Szociális Köztársaságra utal, melyet német segítséggel hozott létre Benito Mussolini az ország északi felén, miután korábban megdöntötték Olaszországban a fasiszta kormányt. Tulajdonképpen a szociális köztársaság a második fasiszta állam volt.

További híreink

Kunhalmi a tévében: “az MSZP-nek megvan az 5 százaléka”

Faragó Dániel

Az ATV-ben értékelt Kunhalmi: 320 ezer fasisztoid szavazó van ebben az országban

Faragó Dániel

Az MSZP társelnöke szerint a Fidesz jól teszi, hogy úgy cselekszik, ahogy azt a globalisták elvárják

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben