7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Látogatási tilalmat javasol az Operatív Törzs

Látogatási tilalmat javasol a kórházakban és az idősotthonokban az Operatív Törzs
Az idősek és a betegek védelmében látogatási tilalom bevezetését javasolja az Operatív Törzs a kórházaknak és idősotthonoknak. A koronavírus hét magyarországi fertőzöttje közül az idős magyar férfi állapota kritikus.

A koronavírus az idős embereket és a legyengült, krónikus betegeket veszélyezteti a leginkább – ezzel indokolta Lakatos Tibor, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős Operatív Törzs vezetője a látogatási tilalom szükségességét.

Lakatos hangsúlyozta:

Magyarországon még csak egyedi koronavírus-fertőzéses esetek vannak, a cél a csoportos megbetegedések megelőzése.

Emlékeztetett arra is, hogy az Operatív Törzs hasonló okokból javasolta a kormánynak a március 15-i központi ünnepség lemondását, amely ajánlást a kormány szombaton elfogadta.

Forrás: origo

További híreink

Bauer szerint a románok joggal ünnepelnek, a magyarok alaptalanul keseregnek Trianonon

Gabay Dorka

A Mi Hazánk az egészségügyi szakdolgozóknak: veletek vagyunk!

Kemény János

Nyílt háború kezdődött a DK és a Momentum között Gödön

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben