9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Lendületben maradt a Mi Hazánk- néhány óra alatt összejöttek az aláírások Újpesten

A pandémia ideje alatt sok máshoz hasonlóan nem lehetett megtartani az időközi választásokat sem. Az április eleji országgyűlési választás azt is eredményezte, hogy egy sor településen újra szavazni kell, mert az önkormányzati tisztségek összeférhetetlenek a parlamenti képviselőséggel. 

Az összeférhetetlenség egyébként 2014 óta áll fent, a politikusi álláshalmozás megszűntetését még Novák Előd kezdeményezésére fogadta el a második Orbán- kormány.

Újpesten haláleset miatt tartanak időközi választást az egyik egyéni választókerületben. A rajtvonalnál a Mi Hazánk is ott van, a párt jelöltje alig néhány óra alatt gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat a hagyományosan baloldali bástyának számító kerületben.

Örömmel jelenthetem, hogy ma 12 órára a budapesti tagság összehangolt munkájának eredményeként sikeresen szedtük össze a szükséges ajánlások kétszeresét!

Közel 40 fővel szálltuk meg a választókerületet, lehengerlő módon bizonyítottuk, hogy a balliberális pártok már ellenzéknek is teljesen alkalmatlanok! A helyi összliberális jelölt 3-4 emberrel erőtlen gyűjtést folytatott, a kerületben lakó LMP társelnök Kanász-Nagy Máté tőlem tudta meg, hogy ma indul az ajánlásgyűjtésmondta lapunknak Nagy Attila, a Mi Hazánk budapesti elnöke.

A parlamenti párt jelöltje a káposztásmegyeri  2-es számú választókerületben Mester János, aki már le is adta az ajánlásokat. A szavazás június 26-án lesz.

 

További híreink

A Mi Hazánk folytatja az országjárást

Faragó Dániel

Több ezer magyar is belehalhatott az oltásba (videó)

Faragó Dániel

Mi az a “gypsy feeling”?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen