35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Lőfegyvert kerestek, mást találtak W. Rolandnál

Őrizetbe vettek egy pomázi férfit, akinek tartózkodási helyén kábítószergyanús anyagot és annak értékesítéséhez használatos tárgyakat foglaltak le.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának információi alapján szereztek tudomást a szentendrei rendőrök arról, hogy egy pomázi férfi engedély nélkül tarthat lőfegyvereket a lakásán.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 18-án délelőtt jelentek meg a helyszínen, ahol a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztályának munkatársai, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is jelen voltak.

A pomázi házban a zsaruk kutatást tartottak, ahol lőfegyvert nem, azonban nagyobb mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot, fehér kristályos port, valamint vödröket, műanyag tálakat, vákuumcsomagoló gépet, elektromos darálót, több száz üres önzáró tasakot, mobiltelefonokat, és több mint félmillió forintot találtak és foglaltak le. A vizsgált fehér por az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján kokain.

A nyomozók a 37 éves W. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Vele szemben az eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

További híreink

Májusban kinyithatnak a szállodák, az éttermek és a kávézók is

Kiss Albert

Rendőrök mentették ki a bíróságról a kutyáját megkínzó balotaszállási nőt

Dunai Tibor

Hamis bútorokat foglalt le a NAV – Mutatjuk mire kell gondolni

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben