9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Lövöldözés volt egy párizsi magánkórház előtt

Lövöldözés volt a párizsi Henry Dunant magánkórház előtt hétfőn kora délután – írta meg a Reuters. A hírügynökség információi szerint egy nő megsebesült, őt kórházba szállították. A meglőtt férfi azonban a helyszínen életét vesztette. 

Az MTI a BFM hírtévére hivatkozva azt írta, hogy az egyedül ékező

támadó előbb rálőtt az áldozatokra, majd a már földön fekvő férfit többször fejbe lőtte, ami inkább hasonlított egy bosszúból elkövetett kivégzésre, mintsem véletlenszerű lövöldözésre.

Ezután a támadó motorral elmenekült.

A környéket teljesen lezárták, az ügyben a bűnügyi rendőrség indított eljárást, de a nyomozók egyelőre semmilyen részlettel nem szolgáltak a támadás lehetséges indítékait, valamint az elkövető és az áldozat származását illetően.


24.hu nyomán – Fotó: AFP

 

További híreink

Elküldte a Napról készített első felvételeit az európai Solar Orbiter

Szabó Norbert

Román szervezetek a székelyföldi románok megmaradásáért küzdenek

Szabó Norbert

Pokorni és a Richter oltásra kényszeríti a dolgozóit, a Tesco és a Lidl nem

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen