17.5 C
Budapest
2021. szeptember 27., hétfő
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

“Majd meglátjuk”- mondta Novák Katalin a kötelező oltásról

Novák Katalin szerint a delta variánst csak és kizárólag a védőoltással lehet leküzdeni. A harmadik oltás részletszabályain jelenleg is dolgozik a kormány, sőt egy előretolt helyőrségként használt szakértőn keresztül már a negyedik(!) oltást is belengették. 

Novák Katalin ezeket egy sajtótájékoztatón mondta a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetőjeként.

Azok után, hogy a kormány bezáratta a mozikat, éttermeket, színházakat, és eltörölt, betiltott minden kulturális rendezvényt, (ágazatokat, családokat tönkretéve) most felállít egy külön operatív törzset a “közösségi élet újraindításáért”. 

Az eseményen elhangzott, hogy a közeljövőben több milliárd forint támogatást kaphat a magyar könnyűzenei szektor és a könyvkiadás, arról viszont nem esett szó, hogy a kormány továbbra is finanszírozni fogja-e a másságot propagáló mesekönyvek kiadását.

Novák Katalin nyilatkozatában már további hullámokra is készül: 

“Csak a védőoltással tudjuk legyőzni a koronavírus-járvány negyedik, vagy akár minden további hullámát.”

 

“Folyamatosan vetődnek fel ötletek a kötelező oltásról más területen. Most az egészségügyben döntöttünk erről, aztán majd meglátjuk”

-mondta a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetője.

 

További híreink

Terrortámadás Nizzában: egy nőt lefejeztek

Irányi Dániel

Elfogadták a törvényt: Olaszországban a “védettségi” igazolás feltétele a munkavégzésnek

Irányi Dániel

“Gyűlöletbűncselekmény” vádjával indult ellene eljárás, mert megszólt két csókolózó férfit

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen