28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Már benőtt a lánc a kikötözött, vonyító kutya nyakába

A kiérkező rendőrök egy lesoványodott, sáros, koszos, ázott és láthatóan rossz állapotban lévő németjuhászt találtak Veszprémben még pénteken, írja a police.hu.

A rendőrök azért vonultak ki Veszprémben, a Csatárhegy városrészbe, mert bejelentést kaptak, hogy egy fához láncolt kutya napok óta vonyít és többször összeesett.

A járőrök egy lesoványodott, sáros, koszos, ázott és láthatóan rossz állapotban lévő németjuhász kutyát találtak. Az állat nyakában egy körülbelül másfél méter hosszúságú lánc lógott, ami már benőtt a nyakába.

A rendőrök egy veszprémi állatsegítő alapítvány munkatársainak adták át a kutyát, akik gondoskodtak az ellátásáról.

A nyomozók azonosították az eb tulajdonosát, egy 33 éves férfit, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene állatkínzás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

(Police.hu)

További híreink

A járvánnyal összefüggésben 363 büntetőeljárás indult

Szabó Norbert

Niedermüller szerint a Pride ma már-már nemzeti ünnepnek számít

Irányi Dániel

Volt, aki Fidesznek akarta nevezni a gyerekét

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben