4.4 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Már megint románok mellett kampányol a Momentum

Mint ismeretes, hétvégén önkormányzati választásokat tartanak Romániában, így Erdélyben is. A minap nyilatkozott nekünk Csomortányi István, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke, aki arról beszélt, hogy a román soviniszták az úzvölgyi stratégiát követnék Gyergyóditróban is, tehát már csak azért is fontos minden helyen a magyar jelöltet támogatni. 

Szerintünk teljesen természetes hozzáállás, hogy az erdélyi magyarok magyarokra, magyar elvű pártokra szavazzanak. Ám nem így gondolja a Momentum, s ahogy korábban, ezúttal is román jelöltekre való szavazásra buzdítja az erdélyi magyarokat, Fekete-Győr András egy videóban beszél arról, hogy román testvérpártjukat, az USR-PLUS-t kell támogatni.

További híreink

Az amerikai külügyminiszter az Egyesült Államok támogatásáról biztosította Ukrajnát

Varga Lilla

Szijjártó szerint “nem veszélyes”, ha a kínai kommunista állam egyeteme diplomataképzést tart Magyarországon

Irányi Dániel

Többen meghaltak egy Burkina Fasó-i jószágvásár elleni támadásban

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben