6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
Kárpát-hazaKiemelt

Már megint románok mellett kampányol a Momentum

Mint ismeretes, hétvégén önkormányzati választásokat tartanak Romániában, így Erdélyben is. A minap nyilatkozott nekünk Csomortányi István, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke, aki arról beszélt, hogy a román soviniszták az úzvölgyi stratégiát követnék Gyergyóditróban is, tehát már csak azért is fontos minden helyen a magyar jelöltet támogatni. 

Szerintünk teljesen természetes hozzáállás, hogy az erdélyi magyarok magyarokra, magyar elvű pártokra szavazzanak. Ám nem így gondolja a Momentum, s ahogy korábban, ezúttal is román jelöltekre való szavazásra buzdítja az erdélyi magyarokat, Fekete-Győr András egy videóban beszél arról, hogy román testvérpártjukat, az USR-PLUS-t kell támogatni.

További híreink

Mi Hazánk: kinek szánja a kormány az ellehetetlenített benzinkutak üzemeltetési jogát?

Kemény János

Fideszes államtitkár: Magyarország addig fizet Ukrajnának, amíg Ukrajna talpra nem áll (videó)

Faragó Dániel

Elegendő-e a pedofilok nyilvántartása?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben