22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Marihuánát termeszthetett a hódmezővásárhelyi Fidelitas alelnöke

“Mivel a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni, ezért az érintett tagtársunk a mai napon kilépett a helyi szervezetünkből, mivel nem akar ártani közösségünknek” – írja a hódmezővásárhelyi Fidelitas a Facebookon.

Olybá tűnik, csak úgy mint Szájer, Borkai, Kaleta, vagy a thaiföldi diplomata esetében, ezúttal sem a tettel van a baj, nem az “árt a közösségnek”, hanem a lebukás. Így működik ez a “nemzeti-konzervatív” Fidesz háza táján.

A helyi Fidelitas az után szólalt meg az ügyben, hogy a police.hu cikkét kiegészítve Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere azt állította a marihuánatermesztésért elfogott F.J. monogramú férfi a helyi Fidelitas alelnöke.

A Fidelitas közleményében azt állítja, ők minden bűncselekményt elítélnek, az érintett személy pedig áll a vizsgálat elé. Arról nem esett szó, a tagok közül más tudott-e az alelnök “hobbijáról”.

További híreink

Közösen emlékezett meg Trump és Putyin a második világháború végén az Elba folyónál történt találkozóról

Kemény János

Gyermekét megmérgező anya letartóztatását indítványozza az ügyészség

Irányi Dániel

Átvonultak rajtunk a bolgárok és a románok múlt éjjel

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen