20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
KiemeltSport

Még a gyerekek is kifütyülték a térdeplőket

Kétszeres pofonba szaladt bele tegnap az angol válogatott Budapesten. Nem elég, hogy 1-0-ás vereséget szenvedtek hazánk nemzeti tizenegyével szemben, de még a gyerekek is megmutatták, mit gondolnak a nevetséges térdeplésükről.

Mint ismert, a tavaly nyári Európa-bajnokság után a futballszövetség három zártkapus mérkőzéssel büntette hazánkat (amit végül két meccsre “enyhítettek”), emiatt felnőtt szurkolók nem nézhették a helyszínen élőben az Anglia elleni Nemzetek Ligája összecsapást, gyermekek azonban igen.

Nos, a derék ifjak megmutatták, beléjük is szorult bőven a magyar virtusból, hiszen mikor az angol válogatott a kezdő sípszót követően szokás szerint térdre ereszkedett, az egész stadion kifütyülte őket. 35 ezer magyar gyermek mondta el világosan, mit gondol a nyugati őrületről. Szép volt, fiúk!

További híreink

“Egyébként nem gondolom, hogy a szórakozóhelyek kategóriájába bele kellett volna, hogy vegyék a teljes vendéglátást”

Kemény János

Nincs nap “rasszista botrány” nélkül…

Kemény János

Keresztény fehér ember már nem is kaphat Oscart

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben