3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Megverték a Fradi volt futballistáját

Rettenetesen megverték egy budapesti szórakozóhelyen a Ferencváros korábbi játékosát, Busai Attilát – írja a Blikk.

A támadás szerda éjjel történt. Egy szemtanú a lapnak nyilatkozva elmondta: “A nagy hangzavarban arra lettünk figyelmesek, hogy dulakodás kezdődik. Minden szinte pillanatok alatt történt, nem láttuk pontosan, ki kezdeményezte az ökölharcot, de nagyon megijedtünk.”

Azt viszont nem tudta megmondani, mi lehetett az előzménye a konfliktusnak, mi miatt robbanhatott ki a verekedés. A Blikknek nyilatkozó férfi szerint azonnal egyértelmű volt, hogy a Ferencváros korábbi labdarúgójának nagyon komoly baja eset.

Az egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, de Busai Attila egész arca borzalmasan nézett ki.

(Fotó: temprofradi.hu)

További híreink

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

Német kancellár: modern bevándorlóországot akarunk létrehozni

Irányi Dániel

Családtagjaik megkínzásával fenyegették a kormány ellen tiltakozó iráni focistákat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben