4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Mi Hazánk: a kormány tovább építi a Covid-diktatúrát

Gulyás Gergely bejelentette a kormányinfón, hogy február 15-től kezdve a védettségi igazolványt átnevezik oltottsági igazolvánnyá, és nem lesz jogosult a védettségét igazoló kártyára az, aki természetes úton szerezte meg a védettséget. Ez nyílt beismerése annak, hogy amit korábban mondtak, az nem igaz, mert nem a védettség érdekli őket elsősorban, csak az oltottság. Pedig az oltás nem véd meg a fertőzéstől, nem pattan le az oltottról a vírus, akár egy golyóálló mellényről, mint azt Orbán Viktor mondta, hanem éppúgy megfertőződhet és tovább is adhatja a vírust.

A Mi Hazánk éppen ezért nem tudja másként értelmezni a kormány döntését, minthogy még inkább megbélyegzi az oltatlan honfitársainkat, fokozza a mesterségesen gerjesztett társadalmi törésvonalat, tovább építi a zsarolás eszközével a Covid-diktatúrát.
Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon másodrendű állampolgárokká
vállhatnak azok, akik egyéni döntés alapján nem kívántak élni az oltás lehetőségével. Ez nem szabad társadalom, hanem Covid-diktatúra. 
Ezért tüntetünk vasárnap 15 órai kezdettel az Egészségügyi Államtitkárság előtt (Bp. V. ker. Akadémia u. 3.), majd átvonulunk a Köznevelési Államtitkársághoz. A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely képviseli az oltatlanok és mindazok jogait, akiknek elegük van ebből az egész őrületből
-teszi közzé a felhívást Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.

További híreink

Adománygyűjtést hirdet a Katolikus Karitász a horvát földrengés után

Gabay Dorka

Macron május 11-ig meghosszabbította a kijárási korlátozásokat Franciaországban

Dunai Tibor

Vízbe fulladt a 7 éves Kálmánka- összeverekedett a család

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen