0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Mi Hazánk- “Azonnal fejezze be a kormány az oltatlanok elleni uszítást!”

A legutóbbi kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter újabb járványügyi bejelentéseket hozott nyilvánosságra. A kormány újabb szintre kapcsolt, s az értelmetlen lezárások és az átgondolatlan korlátozások után, most már nyíltan uszít is, újabb ellenségképet kreálva ezzel, csak most épp a migráció és a koronavírus helyett a saját társadalmának egy jelentős részét kiáltja ki bűnösnek és bélyegzi meg!
Nyíltan bűnösnek, mások életét veszélyeztetőnek állítják be ugyanis a zömében egészséges, oltatlan embereket! Mindezt úgy, hogy a tavaly ilyenkori adatokhoz képest, amikor még egy beoltott sem volt, most hatmillió beoltottnál kétszer több a napi új fertőzöttek száma!

Orbán Viktor pedig már arról beszélt ma reggel a Kossuth Rádióban, idézem: “nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltassa magát”. Ezzel szemben áprilisban azt hangsúlyozta ugyanebben a műsorban, hogy „szabad országban élünk, ezért nem lesz kötelező az oltás”!

Olyannyira nem, hogy a munkáltatóknak jogot formáltak az oltás kötelezővé tételére, az állami dolgozókra pedig munkahely elvesztés terhe mellett december 15-ig akarják rákényszeríteni, hogy vegyék fel az első oltásukat, az egészségügyben pedig már a harmadik oltás kötelező felvételét deklarálták. Azt mondták, hogy az oltásnak köszönhetően nem lesz negyedik hullám, most pedig azt mondják, hogy minden eddiginél nagyobb megbetegedési hullám várható. Azt is mondták, hogy az oltás működik, most pedig azt látjuk, hogy egyáltalán nem működik, mégis kényszeríteni akarják rá az embereket.

Tehát már arra sem adnak, hogy mit mondtak, mit hazudtak eddig, egész egyszerűen megzsarolják az embereket, a családokat, most pedig aljas módon összeuszítják az oltott és az oltatlan embereket, ez utóbbiakat felelőssé téve a járványért, mintha az oltottak nem fertőznének ugyanúgy, vagy velük nem lennének tele ugyanúgy a kórházak.

Úgy látszik, hogy kényszeredetten meg akarja fosztani a kormány a saját állampolgárait a szabadságtól, hogy eldönthessék, hogy a saját egészségükkel és a életükkel mit szeretnének kezdeni, mi az, amiben kisebb kockázatot látnak.

A baloldali pártok pedig asszisztálnak ehhez az őrülethez, ahelyett, hogy fékként működnének az elszabadult és előreszaladt kormány ellen.

Így egyedüli politikai erőként a Mi Hazánk emeli fel szavát, áll ki az emberek mellett, s nem engedi, hogy a kormány és a nekik aszisztálló baloldal éket verjen magyar és magyar közé az alapján, hogy ki oltott és ki nem. Mi minden erőnkkel és lehetőségünkkel meg fogjuk akadályozni, hogy másodrendű állampolgárokká, vagy a társadalomból száműzöttekké váljanak azok, akik megőrizve emberi méltóságuk és szabad akaratuk, nem hajlandóak engedni a kormány oltásterrorjának!

-írja közleményében Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

További híreink

Visszatért Magyarországra a 2011-ben eltűnt csíkosfejű nádiposzáta

Kiss Albert

Legyünk büszkék! – A „napkirálynő”

szilardkrebsik

Nem izgatta a társadalmi norma, rabolni akart majd betört

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen