35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Mi Hazánk: Azonnal zárják be a kerepesi lövöldözőket!

A kerepesi lövöldözésbe torkolló tömegverekedés pontosan megmutatta a liberális szemléletű magyar jogszolgáltatás teljes csődjét. Mint ismert, múlt héten a Pest megyei településen két család közel száz tagja verekedett össze és kezdett lövöldözni. A rendet végül csak a TEK kiérkező egységei tudták helyreállítani – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, országgyűlési képviselője. 

A képviselő “teljesen elképesztőnek” tartja, hogy mindössze három embert állítottak elő és már ők is szabadlábon vannak.

A Mi Hazánk határozott véleménye, hogy ilyen esetben a hatóságoknak erőt kell mutatnia és nem szabad kiengedni a vélelmezhető elkövetőket, ezzel ugyanis azt üzenik nekik, hogy bármit megtehetnek.

Pakusza szerint a mostani eset azt is jól mutatja, – amit csak a Mi Hazánk mer kimondani -, hogy

hiába tagadják, hazánkban igenis vannak no-go zónák, hiszen a kerepesi gettóban sem ez volt az első súlyos bűncselekmény.

A politikus emlékeztet:

egy korábbi rendőrségi akció után lelövéssel fenyegették meg a polgármestert, illetve a helyi rendőrt is megkergették egy macsétával.

Pakusza szerint, ha az állam képes zéró toleranciát alkalmazni az autósokkal szemben, akkor itt az ideje ezt tenni a bűnözőkkel szemben is.

Az állam a törvénytisztelő többség akaratát érvényesítse és azonnal kerüljenek előzetes letartóztatásba a kerepesi gyanúsítottak!

– zárja közleményét a képviselő.

További híreink

Tanulmányi ösztöndíjra pályázhatnak a tartalékos katonák

Varga Lilla

Karácsony nem kifogásolja a kötelező oltást, sőt, további szigorításokat követel

Irányi Dániel

Kihaltnak hitt óriásteknőst azonosítottak a Galapagos-szigeteken

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben