3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Mi Hazánk: Ne nehezítse a kormány a magyar emberek önvédelmét!

Megdöbbentő, hogy Magyarországon 2023-tól be akarják tiltani a gumilövedékes fegyverek használatát magánszemélyek számára – írta közleményében Pakusza Zoltán, miskolci önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

Pakusza szerint ezzel a döntéssel a magyar emberek önvédelmét fogja megnehezíteni a kormány. A módosítást a valós társadalmi helyzet sem indokolja,

“hiszen Magyarországon nem arról szólnak a hírek, hogy vidéken gumilövedékes fegyverrel esnek egymásnak az emberek, hanem arról, hogy Sályban brutálisan meggyilkoltak egy idős nénit, Miskolcon leütötték a rendőrkapitány-helyettest, Galgagután idős embert gyilkoltak, a mentők pedig nem mertek bemenni egy településre, mert fenyegették őket”

– hívta fel a figyelmet a Mi Hazánk politikusa.

“Pontosan látni tehát, hogy ma Magyarországon vannak olyan területek, ahol az állam megszűnt létezni és képtelen megvédeni saját becsületes állampolgárait. Azt gondolom, ezek után egy magát nemzetinek nevező kormány nem teheti meg, hogy még az önvédelem ezen lehetőségétől is megfossza a vidéki embereket.”

– fojtatta.

A közlemény szerint a Mi Hazánk Mozgalom elvárja, hogy a kormány vonja vissza a javaslatot és ne nehezítse meg a magyar emberek önvédelmét.

További híreink

Toroczkai László: A transzhumanizmus veszélyes!

Kemény János

Nemzeti gazdasági kórkép – a magánbenzinkutasok már az út szélén

Kemény János

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben