28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Mi Hazánk: Támogatjuk a postások követeléseit

– A foglalkozási megbetegedés szabályai szerinti 100 százalékos táppénzt javasol a munkavégzés közben koronavírussal megfertőződött és a kényszerkarantén miatt távolmaradó munkatársak számára a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége (POFÉSZ) és a Kézbesítők Szakszervezete (KÉSZ), ennek érdekében levélben fordultak a kormányhoz, melyet a Mi Hazánk is teljes mellszélességgel támogat – fogalmaz Lantos János, a Mi Hazánk választókerületi elnöke, volt postai dolgozó. Folytatás alább.

– Továbbá kérik, hogy a közvetlen ügyfélforgalomban dolgozó kollégáknak legyen prioritásuk, és hamarabb kapják meg a védőoltást. Mi is azt kérjük, akik úgy érzik, veszélyt jelent számunkra a vírus és élni kívánnak az oltással önkéntes alapon, legyen erre hamarabb lehetőségük, hiszen ez is hozzájárulna a zavartalan működéshez – mutat rá.

– Nézetünk szerint az ország legfontosabb részét pont az a több millió munkavállaló teszi ki, akik munkájukkal biztosítják az ország működését. Ebben pedig kiemelten fontos szerepet töltenek be a postások. Ők azok, akik több megbecsülést érdemelnek, hiányukat csak akkor vennénk igazán észre, ha nem végeznék munkájukat, így nem lehet vitás, jár nekik a szakszervezetek által megfogalmazott követelések teljesítése – zárul a közlemény.

(Fotó: nlc.hu)

További híreink

Íme a Fidesz által letiltani próbált A harmadik út nevű újság: négymillió példányt kézbesítenek a Mi Hazánk aktivistái

Faragó Dániel

A védettségi igazolvány titkai (videó)

Varga Lilla

119%-os az átoltottság, de mégis emelkednek az esetszámok Gibraltárban

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben