1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Kárpát-haza

Migránsoktól hemzsegnek Szabadka utcái, egyre nagyobb az aggodalom Délvidéken

Valós problémát a Délvidék, de főleg Szabadka és több környező település számára a migránsok folyamatosan növekvő száma jelenti.

Szabadka központjában és egyes külvárosi helyi közösségekben az illegális bevándorlók és a szabadkai lakosság száma lassan kiegyenlítődni látszik.

A rendőrök szeme láttára henyélő és részegeskedő migránsoknak a jelek szerint cseppet sem kell tartaniuk az igazoltatástól, s attól hogy esetleg visszatessékelik őket a befogadóközpontokba, de főleg attól nem, hogy eltávolítják őket Délvidékről.

“Bár tudjuk, hogy nincs sok értelme, de az aggódó polgárok nevében ismételten megkérdézzük a roadshow-ját, vagy ha úgy tetszik, valóságshow-ját folytató Pásztor Bálintot, mikor sétál végig például a szabadkai korzón, hogy meggyőződjön a fennálló helyzetről és mikor szándékozik végre valamit tenni a migránsok eltávolítása érdekében?” – tették fel a kérdést a portálon.

(Forrás: delhir.info – Kép: illusztráció/blic.rs)

További híreink

Brutális bukás a Disney újabb “sokszínű” próbálkozása

Irányi Dániel

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Nem engedték be a diszkóba a “mintacsaládi hátterű, barnabőrű fiatalokat” – kiakadt a Momentum kvótaképviselője

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben