24.1 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

“Minden nap tehénvizeletet iszom, ez megvéd a koronavírustól” – állítja az indiai kormánypárt politikusa

Az indiai kormánypárt képviselője kijelentette, ő minden nap tehénvizeletet iszik, mert ez megvédi a koronavírustól. A politikus arra ösztönzi a lakosságot, valamennyien tegyenek így – írja egy angol nyelvű orosz portál. 

Pragya Singh Thakur, a Bháratíja Dzsanata Párt (Indiai Néppárt – BJP) parlamenti képviselője egy kórházi látogatás alkalmával kijelenttette:

“Ha indiai tehenek vizeletét isszuk minden nap, az megóvja a tüdőnket. Én is ezt teszem, ezért nem kaptam el a Covid-19-et.”

Vagyis nem felel meg akármilyen tehénvizelet, csakis az indiai. Ezt jó tudni.

Nem ő az egyetlen

Ha azt hinnénk, Pragya Singh Thakur úttörő a javaslatával, tévedésben élünk. Egy kollégája, a szintén az Indiai Néppárt színeiben parlamenti képviselő, lawmaker Surendra Singh már április végén arra ösztönözte az embereket,

igyanak meg minden nap 50 milliliter, meleg vízzel elkevert tehénvizeletet, hogy a vírussal szemben természetes immunitást érjenek el.

Merész állításnak hangozhat, de a politikusok javaslata meglehetősen konszolidáltnak hangzik a többi indiai “gyógymód” fényében. Például vannak, akik szerint ha el akarjuk kerülni a fertőzést, tehéntrágyával kell bekennünk magunkat. Külön szerencsés, ha közben az azt kibocsájtó állatot ölelgetjük, szerencsétlen tehén legnagyobb örömére.

Kiemelt képünkön Pragya Singh Thakur – Fotó: Reuters

 

További híreink

Harckészültség az egyiptomi hadseregnél

Kiss Albert

Közel nyolc tonna hulladékot szedtek ki a Tiszából a Pet kupások

Irányi Dániel

Indul az iskola – vigyázzunk a gyerekekre!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben