15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Momentumos politikust vertek a Jászságban (videó)

Toroczkai László a Mi Hazánk elnöke szerint a Jászságban semmi nincsen rendben, a párt ezért a törvényes rend visszaállítását és az állam tekintélyének megerősítését követeli az ország minden pontján.

A Mi Hazánk július 25-én más nemzeti szervezetekkel együtt Jászapátira vonul, hogy demonstrációjával kiálljon az elnyomott, becsületesen dolgozó magyarok mellett.

A Jászságban ezúttal éppen a Momentum képviselőjét verték össze fényes nappal, nem sokkal azt követően, hogy a párt EP képviselője Donáth Anna többletjogokat kért a bűnözőknek, cigány felsőbbrendűséget hirdetett és szobrot akart állítani a “roma hősöknek”.

További híreink

Elmarad a csíksomlyói búcsú

Szabó Norbert

Kifosztás miatt körözi a rendőrség, nyomravezetői díj is van

Kiss Albert

Jön a Facebook “tényellenőrző”: Magyarországon is ők fogják eldönteni, mi az “álhír”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen