20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

Móron közösen emlékezett a MÖM és a Mi Hazánk Mozgalom

1956. október 23. évfordulójának az alkalmából Mórón a Millecentenáriumi Emlékparkban tartott megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom.

Az eseményen László Attila Tibor a MÖM vezetője és Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom vezetője mondott beszédet.

Toroczkai László beszédében kiemelte, hogy a nemzeti szervezetek tagjai már hosszú ideje képviselik azt az értékrendet és tettrekészség, amelyet az egykori 56-os forradalmárok is jellemezte. Napjainkban pedig ismét nagy szükség van rájuk, hiszen a gonosz erők az egykori kommunisták eszmei utódai nemcsak hazánkban, hanem az egész világon háborút indítottak a nemzetállamok és normális emberi értékek ellen.

Ismételten egy nehéz és küzdelmes időszak előtt áll a magyar nemzeti oldal.

László Attila Tibor beszédében köszönetet mondott a MÖM felsorakozó tagjainak, kiemelve azt az önfeláldozó és áldozatos munkát, amelyet  a magyar nemzet és haza szolgálatában végeznek és amely társadalmi szerepvállalás méltóvá teszi őket  arra, hogy büszke örökösei legyenek 1956-nak.

A rendezvény végén a két szervezeti vezető közösen koszorúzott az egykori 56-os forradalmárok tiszteletére felállított emlékműnél.

(Fotók: Mi Hazánk Mozgalom – Magyar Önvédelmi Mozgalom)

További híreink

Ruszkik, haza! – ez a Fidesz hivatalos álláspontja is

Faragó Dániel

BKV: totális sztrájk a láthatáron

Kemény János

Székelyföld: kétmillió hektár terület magyar kézen, a románok nem nyugszanak

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben