0.9 C
Budapest
2020. november 29., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Móron közösen emlékezett a MÖM és a Mi Hazánk Mozgalom

1956. október 23. évfordulójának az alkalmából Mórón a Millecentenáriumi Emlékparkban tartott megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom.

Az eseményen László Attila Tibor a MÖM vezetője és Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom vezetője mondott beszédet.

Toroczkai László beszédében kiemelte, hogy a nemzeti szervezetek tagjai már hosszú ideje képviselik azt az értékrendet és tettrekészség, amelyet az egykori 56-os forradalmárok is jellemezte. Napjainkban pedig ismét nagy szükség van rájuk, hiszen a gonosz erők az egykori kommunisták eszmei utódai nemcsak hazánkban, hanem az egész világon háborút indítottak a nemzetállamok és normális emberi értékek ellen.

Ismételten egy nehéz és küzdelmes időszak előtt áll a magyar nemzeti oldal.

László Attila Tibor beszédében köszönetet mondott a MÖM felsorakozó tagjainak, kiemelve azt az önfeláldozó és áldozatos munkát, amelyet  a magyar nemzet és haza szolgálatában végeznek és amely társadalmi szerepvállalás méltóvá teszi őket  arra, hogy büszke örökösei legyenek 1956-nak.

A rendezvény végén a két szervezeti vezető közösen koszorúzott az egykori 56-os forradalmárok tiszteletére felállított emlékműnél.

(Fotók: Mi Hazánk Mozgalom – Magyar Önvédelmi Mozgalom)

Kapcsolódó híreink

A család barátjára támadt a “fiatal”

Irányi Dániel

A romagyilkosságok egyik elkövetője perújítást akar

Dunai Tibor

Országos tisztifőorvos: négy napja csökken az új igazolt fertőzöttek száma

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben