11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Külföld

Muszlim fiatalok vertek össze egy boltosnőt és kiskorú fiát Indiában

Muszlim fiatalok támadtak egy hindu nőre Firozabadban. Őt és fiát brutálisan összeverték, boltjukat feldúlták – írja az Organiser.

A hindu nő boltjában ült, mikor megjelent három muszlim fiatal, akik minden előzmény nélkül megtámadták. Mivel a fiatalok nem bíztak saját erejükben, ezért a támadás során botokkal és nadrágszíjjal verték a 32 éves édesanyát.

Mikor ezt meglátta a nő kiskorú fia, egy kosarat dobott a támadók felé, és követelte, hogy hagyják abba. A muszlimok ekkor az asszony gyermekét is összeverték, majd az áldozat boltját feldúlták, termékeit az utcára hajigálták, majd – a gyülekező járókelőktől megijedve – elmenekültek a helyszínről.

További híreink

Óriási felháborodás Olaszországban- már a vonatokon is kötelező az oltási igazolvány

Faragó Dániel

A rasszizmus már a klímavédelembe is beszűrődött

Kemény János

Japán hadgyakorlatot tart a Dél-kínai-tengeren

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen