27.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Negyedik hullám mellé negyedik oltás is jár?

Duda Ernő az ATV-nek azt mondta, hogy két oltásra is szüksége lehet azoknak, akiknek a szervezetében az immunitás nem kimutatható. 

Duda ezt a harmadik oltásról mondta, amit meg kellene ismételni, tehát így összesen már négy oltás szükségessége mellett foglalt állást. Kásler minisztériuma pedig azt javasolja a háziorvosoknak, hogy aki eredetileg mRNS alapú vakcinát kapott, az kapjon utána vektoralapút vagy elölt vírust tartalmazó védőoltást.

Duda Ernő szerint, akinek eddig két beadott oltás ellenére sem alakult ki a szervezetében ellenanyag, arra úgy kell tekinteni, hogy nem is kapott oltást. (Arról itt írtunk, hogy a kormány holdudvarában hogyan tekintenek a nem beoltottakra.)

„Azoknál az embereknél akiknél semmiféle védettség nem mutatható ki, függetlenül attól, hogy kaptak-e szúrásokat vagy sem ezeknek az embereknek két oltásra lenne szükségük, tehát pontosan ugyanúgy mint akit még nem oltottak be”

– fogalmazott.

A nyilatkozat önleleplező jellege miatt is érdekes, ugyanis ha az eddig beoltottaknak is ugyanúgy további 2 vakcinára még “szükségük van” , akkor adódik a kérdés:

Milyen haszna volt az első két oltás felvételének?

A vakcinagyártók busás hasznáról már vannak adatok, a készítményeik hosszútávú hatásairól továbbra sincsenek.

További híreink

4-re nőtt a koronavírussal-fertőzött elhunytak száma

Dunai Tibor

Jogcím nélküli lakáshasználat miatt kellett távozniuk – felháborítónak tartják

Irányi Dániel

Határon túli alapszervezeteket hoz létre a Mi Hazánk – itt az első

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben