4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Gazdaság Hírek

Nem kapcsolja ki az áramot az E.ON a járványhelyzet végéig

Senkinél nem kapcsolja ki az áramot az E.ON a koronavírus okozta járványhelyzetre való tekintettel.

A kikapcsolási moratórium visszavonásig marad érvényben. Azokra viszont nem vonatkozik, akik nem az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-vel állnak szerződésben.

A társaság mindenkinek biztosítja a villamosenergia-ellátást a veszélyhelyzetben, emellett a járvány megelőzéséhez is igyekeznek hozzájárulni.

Hasonló döntést hozott az NKM Nemzeti Közművek is: felfüggesztik a kikapcsolásokat a lakossági áram- és földgázszolgáltatás területén a koronavírus miatt kialakult helyzetben. Az intézkedés visszavonásig érvényes.

A kikapcsolás felfüggesztése azokat is érinti akik 60 napon túli számlatartozást halmoztak fel, de nem vonatkozik azokra, akiknél már ki van kapcsolva az áram vagy a gáz.

Forrás: MTI

További híreink

Folytatódik a Jobbik szétesése

Avar Álmos

Brutális állapotok a záhonyi határátkelő kárpátaljai oldalán

szilardkrebsik

Lejtmenetben a Jobbik az ország legnagyobb megyéjében

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen