-2.5 C
Budapest
2022. január 26., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Nem támogatja a veszélyhelyzet meghosszabbítását a Mi Hazánk az Országgyűlésben

Semmilyen lezárást nem tud támogatni a későbbiekben a Mi Hazánk, a kormány így is eleget ártott már a gazdaságnak. Mindennél beszédesebb, hogy közel hatmillió oltott után is legalább ugyanannyian vannak kórházban és lélegeztetőgépen, mint egy évvel ezelőtt, amikor senkit nem oltottak be. Egyedüli pártként tiltakozunk a gyerekek oltása és az oltatlanokkal szembeni zsarolás ellen is, amit a magyar kormány a saját népével szemben alkalmaz.

Az a zsarolás, amit az egész társadalommal, de leginkább az egészségügyi dolgozókkal szemben megenged magának a kormány, tűrhetetlen és felháborító, miközben a vakcinagyártók semmiért nem vállalják a felelősséget, sőt a lezárások alatt is gazdagodó óriásvállalatokat még megadóztatni sem volt hajlandó a multikat kiszolgáló kormány.

Ráadásul maga a magyar kormány sem tudja megbecsülni, milyen következménye lesz az egészségügyben, ha az oltás kötelezővé tétele miatt dolgozók tömegei hagyják ott a pályát akkor, amikor így is létszámhiánnyal küzd az ágazat, amely a kormány döntése miatt fejlesztés helyett újabb veszteséget szenved el.

A gyerekek oltását is ellenezzük, hiszen a minap újabb kutatás erősítette meg azt, amire a magyar pártok közül egyedül a Mi Hazánk hívta fel a figyelmet: rájuk veszélyesebb az oltás, mint maga a vírus. A kormánynak a zsarolás és az oltás erőltetése helyett tiszteletben kellene tartania a magyar emberek szabadságát, és a lezárás költségeinek fedezésére nem újabb és újabb hiteleket kellene felvennie, hanem járványszolidaritási adót kellene kivetnie a gyógyszeripari vállalatokra, a multinacionális kereskedelmi láncokra, a tech-óriáscégekre és a kaszinókra

-írja közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

További híreink

Tömegtüntetések a kötelező oltások ellen Franciaországban, egy oltóközpontot felgyújtottak

Irányi Dániel

Toroczkai: szükség van szegregációra

Szabó Norbert

Netanjahu tragédiának nevezte az autista palesztin agyonlövését

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen