25.5 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Németország: Két hónapos csecsemőt ejtett túszul az afrikai menekült

Négy és fél órába telt a németországi Wismar rendőreinek, hogy megoldják a túszdrámát. A Bevándorlási Hivatal beszámolja alapján egy ghánai származású menekültkérő ejtett túszul egy két hónapos csecsemőt.

A rendőrség különleges alakulata sikeresen ártalmatlanította a túszejtőt és kiszabadította sértetlenül a két hónapos kisdedet – számol be az RTL.

A ghánai migráns a helyi Bevándorlási Hivatal irodájában barikádozta el magát, mert ki akarták utasítani Németországból. A férfi DNS tesztet követelt, hogy bizonyítsa a gyermek az övé, hogy így legálisan az országban maradhasson.

Az összes hivatali dolgozót evakuálták, majd a rendőrség biztosította a helyszínt és elkezdődött a túsztárgyalás. A rendőrség szerint a tárgyalás alatt végig félő volt, hogy ghánai férfi bántani fogja a gyermeket. Miután leteperték a férfit, a gyermeket gyorsan megvizsgálták, szerencsére nem esett bántódása. A ghánai férfit letartóztatták és a fogdába szállították.

További híreink

Orbán: a szabályok betartása kulcsfontosságú, akik nem tartják be, szankcióra számíthatnak

Irányi Dániel

Háromezer köbméter veszélyes hulladék ömlött ki

Kiss Albert

Németország: fejszével támadott az iraki migráns

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben