12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Hírek Sport

Norvégia tíz perc alatt elintézett minket

Norvégia 36-29 Magyarország. Sima vereség az első középdöntős meccsünk, a folytatás vasárnap délután négytől Szlovénia ellen. 

A 36-29-es eredmény nem tükrözi megfelelően, mennyire alárendelt szerepet játszott a magyar válogatott ezen a meccsen. A norvégok az első tíz percben lerohantak, lesokkoltak minket, és innentől csak loholtunk az eredmény után. A védelmünk ezúttal nem állt össze, Mikler ma tehetetlen volt, a második félidőre be is állt Székely. támadásban pedig a második félidőben játszottunk felszabadultan, így sikerült 29 gólt lőni a norvégoknak.

A norvégok az egész Eb esélyesei, és nagy lépést tettek afelé, hogy meg is nyerjék ezt a csoportot. Mi pedig készülhetünk a szlovénok ellen, amely kulcsfontosságú lesz az olimpiai kvalifikációs álmainkat illetően – írja az Index.

További híreink

Szakszervezetek arra kérik a munkáltatókat, hogy ne kötelezzék alkalmazottaikat az oltásra

Faragó Dániel

“Angyalföld megtelt” – interjú Nagy Attilával, a Mi Hazánk budapesti elnökével

Joó György

Orbán Merkellel tárgyal hétfőn

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen