24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Novák Előd: A Jobbik már politikai hullának tekinthető

Novák Előd a Spirit FM Aktuál című műsorában azt mondta, szerinte a Jobbik már politikai hullának tekinthető, a párt pedig „egy politikai hullarablást folytat annak tetemén, az állami támogatásán marakodva”.

„Semmi másról nem szól ez, mint a pénzen való marakodásról. Gyöngyösi Márton az Európai Unióval kapcsolatban is nemcsak a Jobbik alapítói nyilatkozatával fordult szembe, hanem saját korábbi nyilatkozataival is. Én azt gondolom, hogy a nemzetek Európájának helye volna, de ezt a gyarmatosító világbirodalommá váló szervezetnek a további jogköreit, belügyeinkbe való beavatkozást, a nemzeti önrendelkezés felszámolását nem lehetne támogatni” – jelentette ki a Mi Hazánk alelnöke.

A Mi Hazánk egy olyan Európát szeretne építeni, amelyet a békés egymás mellett élés és a gazdasági együttműködés jellemez – tette hozzá.

(ATV)

További híreink

A pécsiek többsége nem kér a Pride-ból – A Mi Hazánk ellentüntetést szervez

Faragó Dániel

Héjatolvaj solymászokat fogtak el (+video)

Dunai Tibor

Kreml: Moszkva nem fog belépni egy Peking elleni koalícióba

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben