15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

Nyolcker- eszméletlenségig rúgdosta áldozatát a 20 éves “fiatal”

Életveszélyes fejsérülésekkel vittek kórházba a mentők egy férfit, akit súlyosan bántalmazott egy másik férfi egy józsefvárosi szórakozóhely előtt kialakult szóváltás után; a gyanúsítottat elfogták, a bíróság elrendelte a letartóztatását – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

Közölték, szombat éjszaka egy VIII. kerületi szórakozóhelyen egy társaság születésnapot ünnepelt. A zárás után a gyanúsított egy nézeteltérés miatt az utcán dulakodott a születésnapossal, ezt a későbbi sértett meg akarta akadályozni, ezért keveredtek szóváltásba.

Az elkövető megrúgta és megütötte a sértettet, majd a földön fekvő férfit ezután tovább ütötte, taposta, rugdosta.

A gyanúsítottat a rendőrség a helyszín közelében perceken belül elfogta. A “feltételezett” elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során a férfi megtagadta a vallomástételt – írta a rendőrség. A BRFK életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást a 20 éves budapesti férfi ellen.

(MTI -illusztráció:metropol)

További híreink

Megöléssel fenyegette élettársát, majd a kutyáját a teraszról földhöz vágta

Szabó Norbert

Felfüggesztik az idősek vásárlási sávját

Faragó Dániel

Orbán: A gyöngyöspatai döntés igazságtalan

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen