3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekTudomány

Oltottságtól függetlenül visszahozhatják a kötelező maszkviselést

Újabb szakértés történt, ezúttal nálunk Magyarországon. A “szakértő” szerepében Szlávik János, magát a szakértést pedig a TV2 nézői szenvedhették el.

Szlávik szerint ez a hullám több szempontból is el fog térni a korábbiakból, az oltáspárti megmondó úgy látja, hogy aki beoltotta magát annak nem eshet baja.

Ettől független lehetnek újabb korlátozások, olyanok főként, amikhez korábban már hozzászokhattunk. A legalapvetőbb és legegyszerűbb korlátozás a maszkhasználat visszahozása lehet- mondta.

Szlávikot arról is megkérdezték a Mokkának adott interjúja alatt, hogy mi kellhet a kötelező maszkviselés visszahozásához.

„Ehhez az kell, hogy hirtelen nagymértékben megnövekedjen a fertőzöttek száma, ami természetesen a delta mutáns miatt lesz. A delta mutáns miatt, ami miatt az oltatlanok súlyos állapotba és kórházba kerülhetnek, és

az oltottak között is lehetnek esetek”

-hangzott a szakértés. 

További híreink

Családtagjaik megkínzásával fenyegették a kormány ellen tiltakozó iráni focistákat

Irányi Dániel

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben