5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Külföld

Ordítozva késsel fenyegette a szobatársát a karanténban, mert ki akart menni

A román férfi Olaszországban töltötte szabadságát, utána kényszerült karanténba, de ott szinte megőrült.

Egészen sajátságos rekordot sikerült felállítania egy, Prahova megye székhelyéről, Ploiești-ről származó férfinak, aki március 14-e óta kénytelen egy Ploiești-en kialakított karanténközpontban tölteni az idejét: folyamatos botrányai miatt már négy bírságot is sikerült összegyűjtenie a karanténszabályok megszegése miatt.

A férfi Olaszországból tért haza, és mivel Itália vált a koronavírus-járvány gócpontjává, az onnan érkezőket 14 napra hatósági karanténba helyezik.

A férfi azonban nagyon nehezen viseli, hogy az olaszországi lét után Romániában egészségügyi óvintézkedések „áldozatává” vált: már többször is megzavarta a többi karanténban levő nyugalmát, és a hatóságoknak is intézkedniük kellett vele szemben.

Legutóbb vasárnap délután kellett kivonulniuk az egyenruhásoknak, amikor a férfi a szobája ablakából kezdett üvöltözni, késnek tűnő tárgyat szorított szobatársa nyakához, majd azzal fenyegetőzött, hogy a saját hasába döfi az eszközt, ha nem hagyhatja el a karantént.

Végül nem okozott kárt sem magában, sem másban, de mint kiderült, a nap folyamán korábban már renitenskedett egy sort: két húszeuróst dobott ki az ablakon, miután rokonai megérkeztek hozzá egy hazai ételcsomaggal.

A bankjegyeket lefoglalták, a rokonokat pedig kihallgatják, hogy kiderítsék, mire szánta a pénzt.

A nyomozás már csak azért is indokolt, mert mint kiderült, 16-án a férfi egy csomag cigarettát is kidobott egy chipses zacskó társaságában, a rendőrök pedig a cigarettás dobozban marihuána-maradványokat, a zacskóban pedig füves cigaretta sodrásához használatos papírcsíkokat találtak.

Emiatt persze kábítószer birtoklása miatt eljárás indult ellene.

Forrás: foter.ro

További híreink

Mi Hazánk: Kártalanítani kell az oltatlanság miatt elbocsátott dolgozókat!

Magyar Jelen

Horvátországban a koronavírus volt a leggyakoribb halálozási ok tavaly a horvát közegészségügyi intézet szerint

Magyar Jelen

Elfogadhatatlannak tartjuk a magyar lakosság emberkísérletbe való kényszerítését – Interjúnk Dr. Páli Jenővel

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben