4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Óriási csapás a nyugdíjasoknak: előrehozta a számlák befizetési határidejét az MVM

Az RTL Híradója számolt be arról, hogy a legfrissebb, októberi MVM-számlákon azt látni, hogy 7-re módosult a befizetési határideje a havi rezsidíjaknak, míg korábban a hónap közepe volt a határidő.

Ez azért érinti súlyosan a nyugdíjasokat, mivel a havi nyugdíj jellemzően 12-én érkezik meg.

Vagyis 5 nappal a nyugdíjak kézhezvétele előtt már be kell fizetni a számlákat. Korábban az MVM a nyugdíjak kiutalása utánra időzítette a befizetési határidőket. Ám ez most valamiért megváltozott. Hogy miért? Az sajnos nem derült ki, ugyanis a cég nem reagált az RTL megkeresésére.

Azt se feledjük, hogy októberben sokan már a rezsimegszorítások miatti emelt számlákat kapják, mert a kormány szerint nem “átlagfogyasztók”.

További híreink

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben