13.8 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Orosz Bernadett hamarabb áll bíróság elé, mint aki összeverte

A Blikk írta meg, hogy a durván bántalmazott Orosz Bernadettnek előbb kell becsületsértés miatt bíróság elé állnia, mint annak a férfinak, aki tavaly egy bujáki panzióban szinte a felismerhetetlenségig megverte őt. Az egykor katonaként szolgáló férfi ugyanis 5 millió forintot követel a nőt, amiért az nyilvánosságra hozta a súlyos bántalmazás részleteit, a férfi szerint ezzel Orosz Bernadett megsértette jó hírnevét.

Augusztus 26-án kell számot adnom arról, hogy miért tettem ki a fényképeket és hozzá a történetemet a közösségi oldalamra. Bevallom, ma sem tennék másképpen, hiszen meggyőződésem, a nyilvánosság ereje védett meg a következő veréstől. Természetesen állok elébe a pernek, én minden kérdésre őszintén tudok válaszolni. Ha csak egy nő életét megmentette a posztom, megérte

— mondta a lapnak Orosz Bernadett.

A férfi ügyvédje szerintmég az is kérdéses, hogy pontosan mi történt a panzióban, hiszen védence tagadja, hogy a fényképeken látható mértékben bántalmazta Orosz Bernadettet.

Mint ismert, a bántalmazásról  az áldozat Facebook-bejegyzésben számolt be, ebben azt írta, támadója eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta. A hatgyerekes anyuka és K. István viszonya 2018 októberben kezdődött, a férfi Bernadett elmondása szerint tavaly júniusban esett neki először egy családi rendezvényen. Akkor beleverte a fejét a falba, majd miután hazaértek, tovább folytatta a bántalmazását. Augusztusban aztán újból bántalmazás történt, akkor a férfi már azzal fenyegette, hogy a szobában lévő életlen szamurájkarddal vágja el a torkát, hogy másé se legyen, majd felismerhetetlenségig összeverte.

A nyomozás jelenleg is folyamatban van, vádemelés még nem történt az ügyben.

Kiemelt kép: TV2

Forrás: 24.hu

További híreink

Békéscsabán is bemutatta képviselőjelöltjét a Mi Hazánk

Irányi Dániel

Forró titokban tartanák a jövő évi Pride útvonalát a Mi Hazánk miatt

Faragó Dániel

Amerika vérdíjat tűzött ki a venezuelai elnök fejére, mert megteheti

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen