5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság Hírek

Pakusza Zoltán- “Elég volt az oligarchákból – se Bige, se Mészáros!”

“Oligarchák tekintetében nincs semmi különbség a Fidesz és a balliberális tömb között. Az egyik oldalon Mészáros Lőrinc, a másikon Bige László áll, aki a napokban azt mondta, hogy annyi pénzt ad Márki Zay Péternek, amennyit szeretne. Ne legyünk naivak, Bige üzletember, aki nem a két szép szeméért ad pénzt Márki Zay Péternek, biztosak lehetünk benne, hogy be fogja nyújtani a számlát. 
Nagyon veszélyes irányba halad ezzel a magyar közélet. A két nagy politikai tömb mögött egyre inkább kialakul egy olyan pénzemberekből álló kör, amely egyre jobban maga alá gyűri a pártokat. Már nem a választott képviselők lesznek a valódi döntéshozók, hanem a “függöny mögül” irányító oligarchák. A gazdasági, társadalmi döntések elsősorban a pénzemberek érdekeit szolgálják majd. Éppen ezért fontos, hogy a Mi Hazánk bejusson az Országgyűlésbe, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy csak egy erős, harmadik politikai erő tudja megakadályozni azt, hogy Magyarországon az oligarchák uralma bekövetkezzen”
-fogalmazott Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Ön is elfelejtett bemenni a munkahelyére?

Faragó Dániel

Vízágyút is használtak a járványügyi intézkedések ellen tüntetők oszlatására

Faragó Dániel

Elindult a 1357-es adományvonal és a segitunkegymasnak.hu

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen