20.8 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Pedofilia: ennyit kapott a nevelt lányát erőszakoló férfi

Szexuális erőszak bűntette miatt 10 év szabadságvesztést kapott a nevelt lányát 9 évig zaklató férfi.

10 év szabadságvesztésre ítélt a Gyulai Törvényszék kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt egy férfit, aki a nevelt lányát rendszeresen, 8 éves korától 17 éves koráig zaklatta. Az elsőfokú ítélettel szemben mindkét fél fellebbezett, ezért az nem jogerős. A vádlott továbbra is letartóztatásban marad, a Gyulai Törvényszék ugyanis rendezetlen személyi körülményei miatt tart a szökés, illetve elrejtőzés veszélyétől, így a férfi a másodfokú eljárásban esetleg elérhetetlenné válna.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú végzés helybenhagyását indítványozta a másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtáblának.

(blikk.hu,fotó 24.hu)

További híreink

A hagyatéki eljárás is változik a veszélyhelyzetben

Kiss Albert

Mikor oldhatják fel a 65 év felettiek időkorlátját? – Gulyás Gergely válaszolt

Irányi Dániel

Az USA jövőre “megszállja” Európát

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben