31.5 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Pedofilia: ennyit kapott a nevelt lányát erőszakoló férfi

Szexuális erőszak bűntette miatt 10 év szabadságvesztést kapott a nevelt lányát 9 évig zaklató férfi.

10 év szabadságvesztésre ítélt a Gyulai Törvényszék kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt egy férfit, aki a nevelt lányát rendszeresen, 8 éves korától 17 éves koráig zaklatta. Az elsőfokú ítélettel szemben mindkét fél fellebbezett, ezért az nem jogerős. A vádlott továbbra is letartóztatásban marad, a Gyulai Törvényszék ugyanis rendezetlen személyi körülményei miatt tart a szökés, illetve elrejtőzés veszélyétől, így a férfi a másodfokú eljárásban esetleg elérhetetlenné válna.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú végzés helybenhagyását indítványozta a másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtáblának.

(blikk.hu,fotó 24.hu)

További híreink

Szabó Patrikot indítja a Mi Hazánk Kalocsán

Gabay Dorka

Állatkerti gondozójára támadt két oroszlán Ausztráliában

Kiss Albert

Nyolcvan év körüli asszonyoknak mutogatta magát a miskolci szatír

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben