5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Petíciót indított az LMBTQ-mesekönyvek ellen, veréssel fenyegetik

Az LMBTQ-mesekönyvek ellen petíciót indító Schittl-Zaymus Esztert és kolléganőjét támadják – írja a vasarnap.hu.

Nagyon durva fenyegetéseket kap az  LMBTQ-mesekönyvek árusításával szemben fellépő gyermekvédő aktivista – számolt be a vasárnap.hu. „Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz” – így reagált egy LMBTQ-aktivista Schittl-Zaymus Eszter posztjára, melyben arra kért mindenkit, hogy írja alá a CitizenGo petícióját. A szervezet az aláírásgyűjtéssel azt szeretné elérni, hogy a homoszexualitás gyermekekkel történő elfogadtatását szolgáló, transzneműeket reklámozó mesekönyvet vegyék le a jól ismert könyvesboltok polcairól.

Azt mondják, hogy mi vagyunk az elnyomók, a nácik, a gyűlölködők, miközben éppen az ő közösségükből érkeznek ilyen jellegű fenyegetések – nyilatkozta a vasárnap.hu-nak a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója, aki a napokban megjelent LMBTQ-mesekönyvek árusításával szemben lépett fel. Schittl-Zaymus Eszter azt is elmesélte, kolléganőjét, egy ötgyermekes családanyát már saját otthonában gyerekei jelenlétében fenyegették meg.

„ A náci jelzőt már többször megkaptam, jött fizikai fenyegetés is. Ha nagyobb hangot kap egy kampányunk, sajnos ez vele jár. Éppen ezért fontos most megszólalnunk, amikor még lehet, és nem vesz mindent irányítása alá a relativizmus diktatúrája.”

– mondta el Schittl Eszter. Hozzátette, egyértelműen látszik:

egyre jellemzőbb, hogy a genderlobbisták agresszíven próbálják másokra erőszakolni álláspontjukat.

A CitizenGO magyarországi kampányigazgatója szerint, ha idejében felszólalunk, és ezeket a mozgalmakat megfékezzük, talán nem jutunk el hazánkban a valós fizikai agresszióig.

A petíciót, amelyet ITT lehet aláírni, eddig egyetlen nap alatt több mint 17 ezren írták alá. Schittl-Zaymus Eszter szerint ez annak köszönhető, hogy a magyarok – gondoljanak bármit is az LMBTQ-kérdésekről – egyetértenek abban, hogy a gyerekek felé nem szabad különböző szexuális ideológiákat közvetíteni, és ezzel a gondolkodásukat megzavarni.

Schittl-Zaymus Eszter nehezményezte, hogy az egyik mesében egyenesen arra ösztönzik a fiúkat, hogy nyugodtan hordjanak lányruhát. Ha valaki nem tud a saját nemével azonosulni, az probléma. A gyerekek felé mégis azt közvetítik, hogy ezzel nincs semmi gond, viseljenek nyugodtan fiúként lányruhát, hisz ez büszkeség, ez jó dolog – mutatott rá a mesekönyvből idézve: „Eleinte ritkán és bátortalanul bújt bele, ám barátai meggyőzték, hogy bármikor büszkén viselheti”. A gyerekeknek joguk van a gyerekkorhoz, még nem kell megismerniük egyes felnőttek különféle természetellenes szexuális szokásait

–  hangsúlyozta.

Az egészséges nemi identitásukat, a biztonságos fejlődésüket zavarja meg ez a könyv. Ha ezt most a magyar társadalom szó nélkül hagyja, és továbbra is elérhető lesz a Meseország mindenkié című könyv a boltokban, akkor jönni fog a többi is. A 20. ilyen „gyerekkönyv” után már nem tudunk majd mit tenni – hívta fel a figyelmet. Hozzátette, az LMBTQ-mesekönyv a gyerekekre káros, nem való az ő korosztályuknak. A kicsiket nyíltan egy szexuális, politikai ideológia felé tereli. A Pagony ráadásul kifejezetten gyermekkönyv- és játékbolt, így aki nem elég figyelmes, gyanútlanul hazaviheti karácsonyi ajándéknak. Schittl-Zaymus Eszter kijelentette, felelősek vagyunk az utánunk jövő generációért és a gyerekekért, és ha hagyjuk, hogy ezt a könyvet árusítsák a hazai boltokban, az olyan, mintha azt hagynánk, hogy 18-as karikás filmeket áruljanak gyerekboltokban mindenféle figyelmeztető jelzés nélkül.

További híreink

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Megújítani mindent Krisztusban – Szász Péterrel beszélgettünk

Kemény János

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben