3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Propagandafilm a “szivárványcsaládokért”

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Háttér Társaság nevű homoszexuális lobbista szervezet plakátkampányba kezdett az ún. „szivárványcsaládok” támogatása érdekében. Az elmúlt fél évben az LGBT lobbinak nem ez az első normalitást támadó akciója, sőt azt láthatjuk, az ilyen felforgatószervezetek egyre inkább nyeregben érzik magukat, dacára az állítólagos „harmadik nemzeti 2/3-nak”.

Fontos azonban rámutatni, hogy ez a plakátkampány nem a „semmiből jött”, hanem megelőzte ezt egy facebookos „érzékenyítő” videó, ami egyébként (sajnálatos módon) elsöprő többségű, pozitív visszajelzést kapott.

Ez persze nem meglepő, hiszen egy nagyon jól felépített, feltehetőleg előre megírt anyagról beszélünk. A kisfilmben megismerjük Andrist és Marcit, egy „melegpárt” (a „meleg” az újbeszélben a homoszexuálist jelenti), akikről mindjárt meg is tudjuk, hogy ők mennyire családcentrikusak, sőt ők ketten is egy „családdá” váltak. A család nem az igazi gyermek nélkül, így meg is kezdődött az örökbefogadási procedúra.

Természetesen nagyon boldogok együtt, hiszen az „előre leadott nemi szerepek” sincsenek meg, mindenki segíti a másikat, mindenki mindent csinál, amire éppen szükség van. Marci fontosnak érzi kiemelni azt is, hogy csak azért, mert egy család egy anyából és egy apából áll, még nem lesz jobb vagy rosszabb, mint egy „család”, ami két azonos neműből áll.

Ez egyébként nagyon népszerű érv az LGBT lobbi részéről, és mellesleg régi, jól begyakorolt taktika is. Mikor szóba kerül a család fogalma, magukat egyből egy platformra helyezik az özvegyekkel, és az egyedülálló szülőkkel, hiszen nagyon jól tudják, nincs olyan jóérzésű ember, aki szerint az említett csoportok ne lennének alkalmas szülők, s máris pellengérre állítják vitapartnerüket, akinek egy védhetetlen véleményt kellene védenie, így marad a kínos mentegetőzés.

A valóság ezzel szemben az, hogy a homoszexuálisokat inkább kellene az alkoholistákhoz, a szenvedélybeteghez, a játékfüggőkhöz, illetve egyéb deviánsokhoz és mentális betegekhez sorolni. (Ahova egyébként sorolva is voltak, mielőtt a homoszexuális lobbi nyomást nem gyakorolt a professzorok egy jelentős részére, hogy aztán levegyék a szexuális devianciákat a betegségek listájáról.)

A videó tartogat még egy érdekességet. Megtudhatjuk, hogy a homoszexuálisoknak az örökbefogadási periódus az egyik „legboldogabb” rész az életükben, ellentétben a normális párokkal, ahol „eljutni az örökbefogadásig egy gyász, hogy őnekik nem lehet saját gyermekük”, ezért nyilván nem is tudnak igazán örülni az örökbefogadott gyereknek, hiszen az „csak egy pótlék”, ellenben a homoszexuálisokkal, akik hálásak a hivatalnak és mindenkinek.

A végén pedig a kötelező mantra: hiába elfogadó az összes barát, szülő, nagyszülő, szomszéd, gyermek, testvér, közeli és távoli, élő és elhunyt rokon, ennek ellenére a homoszexuálisok Magyarországon mégis „hátrányban” vannak, és „sokkal rosszabb esélyekkel indulnak” az örökbefogadásért, mert „100%-ban nincsenek olyan jogaik”, mint a normálisoknak. Ennek ellenére mégis több száz azonos nemű nevelhet gyereket hazánkban, nyíltan propagálhatják nézeteiket reklámokban, plakátokon, gyakorlatilag bármiféle ellenállás nélkül. Egyedül a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom állt ki a deviancia ellen feljelentést téve, hiszen a Háttértársaság tevékenysége egyértelműen sérti az Alaptörvényt, ám ismerve a „magyar” bíróságok összetételét és világnézetét, az ítélet előre borítékolható (már, ha a feljelentés eljut egyáltalán a tárgyalásig).

Az eset tanulsága pedig: az állítólagosan nemzeti, állítólagosan hagyományos családmodellt védő és támogató Fidesz, a 2/3 biztos tudatában ezúttal sem tett semmiféle érdemi lépést, amivel visszaszoríthatná, vagy legalább szembe helyezkedne a lassan mindent behálózó homoszexuális lobbival (és a mögötte álló érdekcsoportokkal – hisz ne higgyük, hogy az LGBT-nek önmagában van ekkora befolyása). Így aztán óhatatlanul felmerül bennünk a kétely: vajon a Fidesz „szabadságharca” Brüsszellel, és az állítólagos „keresztény értékrend” megvédése csak látszat, műsor a magyar népnek, miközben a háttérben ugyanazok a befolyásos lobbicsoportok tartják a kormányt harapófogóban, akik a baloldali pártoknak is tollbamondanak?

További híreink

A FIFA nem erőltetné az “elfogadást” a katari VB-n, a liberális országok viszont ragaszkodnak hozzá

Irányi Dániel

Kitiltották a mod készítőjét, aki a szivárványos zászlókat amerikaira cserélte

Irányi Dániel

Na, de mégis ki ez a mamuszos kabinetfőnök?

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben